Norrbottens bästa ponny?

Hittade en annons igår på en liten finlandssvensk försäljningssida a la Blocket... "Norrbottens bästa ponny till salu" ??



"Sto - Födelseår: 1998
Namn: Jumping Arizona
Sto född -98 138 cm
e. Kamik Breeze u. Millroad Magic (Svårhoppsto från Irland ) Det här är en ponny utöver det vanliga med stor kapacitet i både hoppning och dressyr. Redan som 6-åring kom hon 3:a i ungponnychampionatet. Jumping Arizona är ett nätt och smäckert sto som alltid ställer upp och gör sitt bästa. Hon är välriden på marken med bra gångarter, ett extra plus för traven. Arizona är en pigg ponny med mycket egen motor men ej stark. Till Arizona behövs en ryttare med mjuk och stadig hand då hon inte är en nybörjarponny.

Har mängder av vinster och placeringar i båda disciplinerna. Vinst upp till LA+5 i hoppning och MSV med förgående ryttare. Kvalade in redan som 6-åring i MSV. Vinnare av Kurirenmästerskapet 2009 och en andra placering 2010. Vinnare av Assist Cupen 2010 samt 2:a i hoppchampionatet i Norrbotten 2010. Ingick även i div.1 laget i hoppning 2010.

Även i dressyren har hon mängder av vinster och placeringar upp till LA:1. Senaste start 7/5 66.90 % i LB:1 . Är nu redo för högre klasser. Gör fina skolor. Bra driv och gör mycket fina längningar.

Arizona har fått mycket fina vitsord från tränare på elitnivå i båda disciplinerna. Ref finns. Med rätt ryttare kan hon fortsätta att klättra i klasserna.

En superkompis som är lätt att sko, klippa och ha med sig på tävlingsplatsen. Regelbundet skodd, vaccinerad och avmaskad. Hon är i full tävlingskondition. Det är med STOR sorg vi säljer Arizona pga. övergång till större ponny då ryttaren blivit för lång. Rätt hem prioriteras. Intresserade föräldrar och ett aktivt hem är en förutsättning. Seriösa föräldrar ringer. Lånas ej ut på foder.
Viss utrustning ingår.

Dressyr: http://www.youtube.com/watch?v=yr5-JiIiG5g

Hoppning: http://www.youtube.com/watch?v=sP2ihDLgCFY
http://www.youtube.com/watch?v=I8Lgg1og_vg
Träning för Daniel Svensson: http://www.youtube.com/watch?v=P6qfDXYtZd4
LA/MSV
Pris 150 000 svenska kr"

Original annonsen här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0