Nu...

.. är jag redo! Att uppdatera lite..
Var så trött igårkväll när jag kom hem, så laddade bara upp bilderna på nätet. Hur som helst var det en toppendag! Faxi kändes lugn redan när vi tog ut honom ur transporten, och det visade sig att det höll i sig... ! Allt hade talat emot oss, han hade blivit biten i ryggen dagen före, ingen boxplats, uppvärmning i ridhuset, regn, åska... osv... Men tji fick vi!
Boxplats fick vi på när vi kom dit, inget regn eller åska, lagom bra väder (förstås ryttarna å hästarna hade väldigt varmt!).


Det var hela 31 startande i denhär nationella MSV b, något som sker sällan här i nejden! Brukar knappt bli 10 st.. ! Jennys mål har varit att få 60% i en msv..  (58% var hennes bästa förra sommaren)..
När dom första resultaten började komma upp, så såg vi att domarna var väldigt stränga, så vi hade inga höga tankar om dagens tävling. Även deltagarlistan gjorde att vi inte hade så höga tankar, där fanns många av dom kändare namnen oxå.


Under uppvärmningen ser faxi helt strålande ut, sa åt Jenny att det ser ut som när dom rider hemma och jag blev mer å mer spänd, för jag såg hur bra det gick på uppvärmningen.. var lite rädd att han skulle dö bort i ridhuset..
Tyvärr hände en olycka utanför ridhuset på baksidan före jennys start, så tävligen tog en paus tills ambulansen hade hämtat personen, för att det inte skulle ske flera olyckor! Men ambulanspersonalen var duktiga å hade stängt av både lamporna å sirenerna när dom kom till ridhuset!


Nåja, sen var det jennys tur att starta.. ! Allt gick fint, lite missade han sig på första galoppombyten, det var en halv diagonal, så det kom väldigt fort på, jenny hade inte gjort något byte i ett program sen förra sommaren, å var själv lite nervös å förberedde dåligt.. men han bytte! Nu är faxi en sån häst som det tydligen brukats mer eller mindre våld när han lärt sig byten, för när jenny började träna byten, så blev han riktigt uppstressad och han stack iväg efteråt oftast... ! Men inte numera! Duktiga jenny!
Andra bytet gick galant, ingen stress, perfekt byte! (hon fick 7or på andra bytet!).. ena slutan blev inte heller så bra, men resten av programmet gick helt superbra!


Jag sprang hastigt till resultaten å väntade, medans hon red av faxi, å som nr 20 startande i klassen åkte hon in på en 5e plats!! med 61,148% !! Hennes mål var nått! Hon slog även en av dom som alltid plockar rosett! Jennsy tränare startade även med två hästar, och jenny slog tränaren!! :))


Faxi kollar läget


Faxis andra byte, kolla hur nöjd han är


Faxi å Tony diskuterar dagens bana


Polis




18 år gammal tjej...


..som har Hello Kitty Kavaj



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0